Livrare oriunde in tara: 22 lei

RSS

Blog

Cum trebuie să-ți „pui la punct” autoturismul în sezonul rece?
Vă vine să credeți? Sezonul cald a trecut și suntem deja în fața iernii gândindu-ne la autoturismele noastre care au fost uzate din plin pe tot parcursul sezonului cald, iar acum, mai mult ca niciodată, acestea au nevoie de mici schimbări pentru a funcționa în parametri normali și a nu ne face mici sau mari surprize.
Care sunt accesoriile auto indispensabile în sezonul rece?
Perioada cea mai capricioasă de pe tot parcursul anului și-a făcut deja simțită prezenta, iar proprietarii de atutorisme nu pot fi decât îngrijorați în privința funcționării și întreținerii acestora pentru că, urmează să străbată o perioadă intens aglomerată de provocări.
Ce avantaje îți oferă apărătorile de noroi
Apărătorile de noroi vin în ajutor, iar pentru a te convinge de facilitatea lor, citește aceste rânduri.
Cum păstrăm autoturismul într-o stare bună timp îndelungat?
Indiferent de contextul în care suntem nevoiți să fim prezenți, atenția ne este captată de diverse accesorii auto, care nu vizează nimic altceva decât aspecte legate de protectie și bună-starea pasagerilor.
Informează-te corect. Ce nu știai despre paravânturi auto (deflectoare)?
Persoanele care își petrec o parte considerabilă din timp în trafic își dau seama cât de importante sunt micile detalii atunci când vine vorba de accesorii auto.
Noua Etichetare Europeană a anvelopelor 2021 – ce trebuie să știi?
Din luna mai 2021 intră în vigoare Reglementarea (UE) 2020/740, care modifică modul de etichetare a anvelopelor.
Modalități optime de întreținere a automobilului
Dacă vrei să-ți protejezi automobilul tot timpul, am creat pentru tine o listă cu sfaturi care să te ajute să-ți menții mașina în condiții de top.
Hardtop sau soft-top? Ce alegem?
Să te decizi între un hardtop sau un soft top pentru mașina ta poate fi dificil deoarece ambele componente vin cu avantaje și dezavantaje.
Suna