Informeaza-te corect. Ce nu stiai despre paravanturi auto (deflectoare)?

Persoanele care își petrec o parte considerabilă din timp în trafic își dau seama cât de importante sunt micile detalii atunci când vine vorba de accesorii auto.

Ei bine, printre esențialele caracteristici care descriu viața de șofer, se regăsesc: confortul și costurile reduse.


Pentru a obține o doză satisfăcătoare de confort, dar totodată, de a resimți și mai puțin disconfort pe partea financiară, avem nevoie să ne ghidăm atenția către accesorii auto facile, utile și benefice bugetului și stării de bine a tuturor celor aflați în mașină.


Vom vorbi astăzi despre paravanturi auto și eficacitatea lor pe termen lung, în special pe parcusul sezonului cu temperaturi ridicate. Acestea se identifică, în primă instanță cu o simplitate deosebită, care aduce cu sine o mulțime de beneficii.

 

Ce sunt paravânturile auto?
 

Paravânturile sunt piese realizate din plexiglas sau plastic, dotate cu capacitatea de protecție împotriva rezelor ultraviolete.


Denumite și deflectoare auto, acestea sunt, de regulă, realizate în nuanțe fumurii pentru a spori efectul anterior menționat sau transparente.


Cand discutăm de paravânturi auto, putem să ne dăm seama cu usușință că montarea nu este un proces greoi și poate fi efectuat cu ușurință chiar din confortul propriei locuințe.

 

Care sunt principalele avantaje pe care un set de paravțnturi auto le îndeplinește?


1. Îmbunătățesc consumul de combustibil. În primul rând, dotorită gradului cu care reușesc să împrospăteze aerul       din habitaclul autoturismului, fără a fi deranjați de zgomotul din exterior, întrucât, nu mai este nevoie de                 deschiderea aerului condiționat. În al doilea rând, un alt specific al subiectului paravânturi auto, este redat de         puterea cu care redirecționează fluxul de aer, reușind să ofere o aerodinamică mai facilă autoturismului.


2. Persoanele fumătoare cunosc foarte bine deranjul produs de zgomotul extern, nereușind să se bucure pe deplin de moment. Paravânturile facilitează eliminarea rapidă a aerului din mașină, cumulând cu o cantitate suficientă de aer proaspăt în scurt timp.


3. Confort desăvârșit pentru pasagerii care adoră să deschidă geamurile vara (în special copiii).


4. Datorită efectului produs asupra aerodinamicii, autoturismul devine mai silențios prin prezența unor paravânturi auto.


5. Susține nevoia de a lăsa aerul să pătrundă înăuntru chiar și când acesta este încuiat în parcare. 2-3 cm este suficient pentru a oferi posibilitatea autoturismului de a nu se încinge la maxim în sezonul cu temperaturi insuportabile. Prin paravânturi acest aspect este insesizabil.


6. Pentru cei care adoră ploaia și aerul curat generat de aceasta, paravânturile redirecționează ploaia, eliminând riscul de uda tapițeria autoturismului.


Aceste caracteristici se regăsesc printre cele mai importante și, totodată, semnificative în procesul de selecție al accesoriilor auto fiabile și cu utilitate îndelungată.


Cei mai mulți dintre noi pun accent pe calitate, acest factor trebuie să determine pe oricine să-și pună un semn de întrebare.

De aceea colecțiile Nomad Parts sunt dedicate celor care pun preț pe accesorii auto realizate de producători cu renume pe piață.

Cei care pun calitatea și standardul înalt al durabilității vor realiza că cele mai bune piese sunt cele atent lucrate și special concepute pentru eficientizarea traseelor cu autoturismul.


Paravânturile auto dețin un specific aparte care reșește să aducă un plus estetic, dar mai ales un upgrade la nivel de confort. Cei care călătoresc des în sezonul cald vor aprecia mai mult decât sigur un set de paravânturi auto.

 

Paravânturi auto – câteva instrucțiuni utile


Trebuie să aveți în vedere starea garniturilor, adică, cât praf este adunat în acestea.


Garniturile de la portiere unde se vor plasa paravânturile necesită a fi curățate pentru ca prinderea să se efectueze eficient.


Banda dublă adezivă se va lipi excepțional de bine dacă în locul specificat anterior va fi curățenie absolută.


Curățarea paravânturilor se exercită doar prin spălare, odată cu întreg autoturismul. Paravânturile sunt sensibile la zgârieturi și suntem siguri că nu doriți ca acestea să se deterioreze din cauza unei neatenții sau, mai bine zis, din pricina unui subiect necunoscut.


Închiderea și dechiderea autoturismului se efectuează fără atingerea sau sprijinirea de paravânturi.


Paravânturile auto se montează la o temperatură de peste 10 grade Celsius, cu scopul de a beneficia de elasticitatea maximă a materialului din care sunt fabricate acest tip de accesorii auto.

 

Criterii de selecție pentru achiziția paravânturilor auto


- Alegerea paravânturilor auto se efectuează în funcție de necesitățile personale. Seturile de paravânturi vin în forme de 2 sau 4 piese.


- Fixarea. Fiecare comandă este asigurată cu un kit de montare care explică pas cu pas ce trebuie făcut.


- Cel mai prielnic moment în care ne putem bucura de paravânturi auto este în sezonul cald, deoarece acum putem beneficia de climatizare naturală.


- Paravânturile auto pot diminua praful ce tinde a se infiltra în habitaclu.


- Posibilitatea de a dezaburi geamurile mai repede.

 

De ce să utilizați paravânturi auto la geamurile din spate?
 

Este indicat ca pe parcursul traseelor mai scurte să se utlizeze geamurile din spate pentru aerisirea mașinii.


În plus, paravânturile auto devin extrem de utile în acest caz, menționând din nou faptul că reduc zgomotul, dar înbumătățesc și consumul de combustibil.


Pentru a alege un set de paravânturi competent, este important să analizăm modul de fixare.

Acest criteriu pune în valoare calitatea notabilă sau, în caz contrar, îndoielnică.

Țineți cont de fiecare detaliu pentru a vă asigura că dezicia finală este una corectă. Contactați distribuitorul în cazul în care întâmpinați dificultăți.


Un set de paravânturi auto deține două modalități de prindere:
 

- Pe partea superioară a portierei prin intermediul unor caneluri;


- Prinderea cu bandă dublu adezivă.

 

Magazinul nostru online vine cu oferte constant la categoria de paravânturi auto.


Așadar, dacă ai nevoie de paravânturi auto dedicate, ai posibilitatea de a alege accesorii auto pentru Alfa Romeo, Audi, BMW, Dacia, Ford, Nissan, Opel și multe, multe, altele.


Descoperă toate oportunitățile prin care poți aduce autoturismului un nivel sporit de confort.


Gama de accesorii auto este inimaginabil de vastă și cuprinzătoare, având menirea de a completa toate nevoile.


Pentru trasee scurte sau îndelungate, acum ai tot ce dorești doar la un click distanță.


HEKO este principalul producător polonez care oferă paravânturi auto dotate cu cel mai înalt nivel am calității.


Acest producător asigură paravânturi auto pentru toate brandurile de mașini, asigurând durabilitate pe termen lung.

Suport clienti Luni-Vineri, 08:30-17:00

0743677901 0731095065 contact@nomadparts.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!