Ce avantaje iti ofera aparatorile de noroi

Știm deja foarte bine că fenomenele meteorologice sunt cu adevărat dăunătoare pentru caroseria unui autoturism.

Atât cele care circulă frecvent pe șosea în timp ce plouă sau ninge, cât și cele care sunt parcate în fața blocului, au de suferit după o perioadă îndelungată de expunere în fața durității apei și reziduurilor care ajung inevitabil pe suprafața acestora.

Pentru a nu cheltui sume exorbitante în fiecare an, este necesar să luăm o serie de măsuri care ne pot fi de folos pe termen lung. Este nevoie de puțin mai multă atenție pentru a ne putea bucura pe deplin de autoturisme în perfectă stare, deoarece acestea au devenit a doua noastră casă, corect?

Este cert, niciun lucru nu va supraviețui veșnic, însă aceasta nu este o scuză pentru a evita să tratăm cu o doză suplimentară de seriozitatea aspectul și calitatea autoturismului pe care-l conducem în fiecare zi.

Dacă te întrebi cum îți poți păstra autoturismul intact în sezonul rece, ei bine, acum suntem aici cu răspunsuri pentru tine.

Ai auzit de apărători de noroi? Acele accesorii auto aparent simple, dar care aduc îmbunătățiri majore autoturismelor care sunt expuse zilnic la drumuri cu pietriș, gropi și multe alte probleme din același spectru.

Nu putem mereu să circulăm pe șoselele care ne plac, netede, de aceea suntem nevoiți să luăm în calcul fiecare detaliu pentru a ne îmbunătăți aspectul mașinii.

Apărătorile de noroi vin în ajutor, iar pentru a te convinge de facilitatea lor, citește aceste rânduri.

 

Care sunt principalele elemente la care trebuie să fiți atenți atunci când alegeți apărători de noroi?

  1.     Atenție deosebită la materialele din care sunt fabricate apărătorile de noroi. Cea mai facilă opțiunea este cea din TPE. În alte cazuri, materialul poate fi extrem de slab, deteriorându-se la cele mai mici schimbări de temperatură. Mizează pe o variantă cu o durabilitate asigurată, pentru a-ți servi o perioadă îndelungată.
  2.     Alege forma care să se plieze perfect pe modelul de autoturism. Multe modele universale pot crea neplăceri în momentul aplicării. Chiar dacă aspectul financiar ne poate induce în eroare de multe ori, este de bun augur să mizăm pe surse autorizate. Forma și dimensiunea sunt caracteristici esențiale care sunt luate în calcul în momentul fabricării, deoarece acestea dictează maniera în care-și vor face treaba. Există pe piață variante de apărători de noroi pentru orice marcă de autoturism, așadar, acesta nu este un impediment în a găsi varianta ideală.

 

Care sunt principalele avantaje ale utilizării apărătorilor de noroi?

Indiferent dacă deții o mașină de dimensiuni mici, un pick-up sau un SUV, un set de apărători de noroi devine cu timpul o necesitate, în special dacă îți dorești ca vopseaua de pe suprafața autoturismului să nu se deterioreze odată cu apariția primelor ploi tomnatice, a mizeriei de pe șosele și pietrelor.

Toamna este unul dintre cele mai capricioase anotimpuri, și unul care pregătește iarna să își intre în drepturi, de aceea este nevoie ca mașina să o echipăm cum se cuvine cu aprători de noroi calitative.

Mai mult decât atât, aceste accesorii își dovedesc utilitatea pe termen lung, fiind de cele mai multe ori o investiție care își merită banii. Acestea au rolul de scut impotriva pietrelor de pe șosea, care în mod inevitabil vor ajunge să fisureze vopseaua mașinii și nu numai.

Cei care locuiesc în zone cu drumuri avariate sunt cei mai fericiți să utilizeze astfel de accesorii auto, cu toate că multe persoane pot fi sceptice la prima vedere. Cert este că un set de apărători de noroi este o achiziție cu valoare infimă, în comparație cu procedurile de reînoire a vopselei în cazul în care se deteriorează.

 

Pe piață se găsesc apărători de noroi pentru:

 

-        SUV-uri

-        Mașini de teren

-        Autoutlitare

 

Curățarea și montarea
 

Fiind accesorii auto definiteo suprafață dură, curățarea apărătorilor de noroi este o etapă extrem de ușoară.

Oricine deține în locuință o simplă lavetă, cu ajutorul căreia excesul de murdărie poate fi eliminat cu ușurință, iar pentru reziduurile mult mai dificile se poate utliza cu încredere spuma. O vizită la spălătore poate rezolva fără nicio problemă acest aspect.

Iar în ceea ce privește montarea, aceste aprători de noroi sunt însoțite de un kit care definește concret, pas cu pas, ce urmează după fiecare pas.

Un Kit este mereu inclus în pachet, nefiind necesară achiziționarea unor prinderi suplimentare.

Cu alte cuvinte, beneficiile utilizării aprătorilor de noroi sunt multiple, identificând și raportul calitate-preț deloc neglijabil.

Pentru a profita pe termen lung de durabilitatea, fiabilitatea și protecția unui set de apărători de noroi, indicat este să vă îndreptați către seturi pentru partea din față a autoturismului, cât și pentru partea din spate.

Astfel reușim să protejăm autoturismul la capacitate maximă, nu doar pentru partea din față.

Acest tip de accesorii auto se definesc cu un preț relativ ieftin pentru sarcina pe care o îndeplinesc.

Așadar, putem deduce faptul că mereu avem la dispoziție oportunități facile prin care prelungim durata de viață a caroseriei și aspectul impecabil, trebuie doar să căutăm acolo unde trebuie.

Colecțiile Nomad Parts te întâmpină cu variante perfecte pentru modelul și brandul de mașină pe care îl deții, motiv pentru care nu vei fi nevoit să îți faci griji cu privire la montarea setului de apărători de noroi.

Apărătorile de noroi sunt benefice atât pentru a opri noroi să sară pe geamurile din față, fiind extrem de importante și pentru autoturismul plasat în spate, în cazul în care se amplasează și setul potrivit pentru partea din spate.

Pentru a beneficia de maximum din punct de vedere al eficienței, indicat este ca spălarea acestora să se efectueze cu rigurozitate și regulat pentru a evita adunarea unei cantități foarte mari de noroi sub acestea.

Așadar, dacă te afli în căutarea celor mai calitative apărători de noroi, nu sta pe gânduri și descoperă colecțiile pe care le-am pregătit pentru tine, indiferent ce model de autoturism deții, vei găsi exact ceea ce ai nevoie cu doar câteva click-uri.

Îți recomandăm să treci prin descrierile produselor pentru a afla detalii semnificative cu privire la cele mai mici detalii care te interesează despre acest tip de accesorii auto.

 

Suport clienti Luni-Vineri, 08:30-17:00

0743677901 0731095065 contact@nomadparts.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!