Cat Costa o Statie de Incarcare Electrica ?

Cuprins:

 

1. De ce să iei în calcul achiziția unei stații electrice de încărcare

2. La ce trebuie să fii atent atunci când alegi o stație de încărcare electrică

3. Care pot fi costurile pentru o stație de încărcare performantă?

 

Totul e mai simplu atunci când ai o mașină electrică.


Acum, folosind o stație de încărcare electrică portabilă de la NRGkick, chiar și încărcarea mașinii este mai simplă, mai rapidă și mai ușoară. 


Cu toate că mașinile electrice încă sunt revelația momentului, problema încărcării acestora a fost una sensibilă de când au apărut pe piață.


Însă noile tehnologii și inovații în domeniu îți oferă soluții de încărcare atât de ușor de folosit și totuși atât de performante, încât par a fi incredibile. 


Folosind o stație de încărcare electrică economisești bani, timp și energie.


Nu pierzi ore întregi încercând să încarci mașina și nici nu trebuie să porți după tine o mulțime de cabluri. În plus, scapi de stresul gândului că e posibil să nu găsești stații de încărcare sau că trebuie să aștepți la rând ca să-ți încarci mașina.


O stație de încărcare pentru mașina ta electrică sau plug-in hybrid poate fi între 5000 - 10000 lei, în funcție de caracteristici  

 

De ce să iei în calcul achiziția unei stații electrice de încărcare 

 

Dacă ai o mașină electrică sau intenționezi să îți achiziționezi una, o stație de încărcare electrică mobilă este salvatoare de vieți. Uite cum te poate ajuta:

 

Economisești timp. Ești la drum lung și-ți faci griji că iar pierzi timp stând prin stațiile de încărcare? Folosind o stație de încărcare mobilă, încarci mașina în cel mai scurt timp posibil. Poți să încarci mașina acasă, la restaurant sau oriunde găsești o priză, fără să fii restricționat în vreun fel.

 

Economisești bani. Pentru că ai propria ta stație de încărcare, poți gestiona mai bine perioada de încărcare. Nu mai depinzi de stațiile de încărcare care te costă mai mult decât încărcarea mobilă. Vei circula liber și econom cu mașina ta, pentru că tu ești în controlul ei pe deplin. 

 

Economisești energie. Știi cât de obositor poate fi să cauți stații de încărcat în zonă, să aștepți la rând sau să stai pur și simplu degeaba cât se încarcă mașina? Folosind o stație electrică de încărcare de la NRGkick, nu mai pierzi timp și economisești energie, mai ales pentru că nu ești nevoit să o consumi inutil. 

 

Nu în ultimul rând, investiția într-o astfel de stație este cea mai bună metodă de a avea un impact pozitiv asupra mediului.


În plus, stația vine cu control de la distanță, prin bluetooth sau wifi, având astfel acces de oriunde chiar de pe mobil. 

 

La ce trebuie să fii atent atunci când alegi o stație de încărcare electrică

 

Atunci când alegi o stație de încărcare electrică sunt mai mulți factori pe care să îi iei în considerare. Este important să înțelegi diferitele tipuri de stații disponibile și care se potrivesc nevoilor tale:

 

  1. Mai întai verifică tipul de conector de pe masină - în general noile modele vin cu conector Type 2. Dar dacă mașina este adusă de pe o altă piață decât cea europeană sau mașina este fabricată înainte de anul 2018, ia în considerare acest aspect.
  2. Verifică tipul de încărcare al mașinii: încărcare monofazică sau trifazică în curent alternativ, trifazică în curent continuu. Toate mașinile electrice pot fi încărcate în curent continuu, dar nu toate pot trage cu putere maximă de la o priză trifazică.
  3. Verifică capacitatea maximă de încărcare a mașinii - dacă mașina ta poate fi încărcată de exemplu în curent alternativ cu 11 kWh, iar stația de încărcare pe care dorești să o achiziționezi nu poate încărca maxim decât cu 3,7 kWh, atunci timpul de încărcare al bateriei mașinii tale va fi de 3 ori mai mare.
  4. Ia în considerare unde încarci mașina - acasă, la serviciu, la un hotel. Asigură-te că ai un branșament trifazic la distribuitorul de energie cu care ai contract. 
  5. Verifică standardul de protecție la apă și praf. Marea majoritate a stațiilor de pe piață au standardul IP65, NRGkick este printre singurele stații de pe piață ce au standardul IP67.

 

În final, asigură-te că alegi o stație mobilă sigură, certificată și care îndeplinește toate standardele de siguranță necesare. 

 

Care pot fi costurile pentru o stație de încărcare performantă?

 

Dacă îți dorești să ai o stație de încărcare cu putere maximă și care să fie ușor de transportat și utilizat, costul mediu este de 7.000 de lei.


Stațiile de încărcare mobile de înaltă performanță se găsesc la prețuri cuprinse între 6.000 de lei-10.000 de lei.

 

NRGkick - cea mai inovatoare stație de încărcare electrică de pe piață

 

Stația de încărcare mobilă NRGkick este formată dintr-o unitate conector, instalată permanent pe unitatea de încărcare și atașamente inteligente care permit încărcarea la orice priză și chiar la stațiile publice de încărcare. 


Fiind cea mai inovatoare stație de încărcare mobilă, mecanismele de siguranță și varietatea de caracteristici moderne o face o alegere potrivită indiferent de tipul mașinii electrice sau plug-in-hybrid.


Cu toate că are beneficii incitante, stația de încărcare mobilă NRGkick este compactă, sigură și oferă numeroase funcții menite să ușureze cu mult încărcarea unei mașini electrice sau plug-in-hybrid.

 

În plus cu ajutorul acestea poți să utilizezi stația de încărcare de la NRGkick în 3 moduri posibile:

 

- stație fixă - functionează ca un wallbox și încarci de fiecare dată când ai nevoie să-ți încarci mașina, stația fiind conectată la o sursă de curent monofazic sau trifazic din garajul unde îți ții mașina.


- stație portabilă - pentru momentele când pleci cu mașina la drum lung și iei după tine stația de încărcare pentru a te putea conecta la o sursă de energie


- cablu Type 2 - Type 2 - cu ajutorul unui conector Smart, poți transforma stația de încărcare într-un cablu de încărcare. Astfel reduci și numărul de cabluri pe care este necesar să le utilizezi dar și costurile totale, ce pot să se reducă cu minim 800 de euro.


Ușor de transportat. Această stație poate fi transportată cu o singură mână fără probleme sau efort. Cu un design compact, poți depozita stația cu ușurință în orice locație, fără să ocupe mult spațiu.


Încărcare ușoară și în siguranță. Cu NRGkick ai automat adaptoare pentru orice tip de mufă, chiar și pentru stațiile publice. Te poți conecta la orice priză și îți încarci mașina când vrei tu. În plus, toate standardele de siguranță sunt bifate și chiar duse la nivelul următor. 


Fabricată în Austria, stația de încărcare mobilă NRGkick are certificări  VDE și ÖVE! VDE (Verband der Elektrotechnik Elektronik Informationstechnik e. V.), fiind prima stație care le obține. 


Încă dinainte de lansarea pe piață și-a demonstrat performanțele alimentând autovehicule cu energie electrică în timp scurt. 


Este tot ce ai nevoie ca să-ți încarci mașina electrică fără efort, fără timp pierdut, însă cu energie și bani economisiți.


Convinge-te sigur de utilitatea celei mai bune stații de încărcare electrice de pe piață ! 

Suport clienti Luni-Vineri, 08:30-17:00

0743677901 0731095065 contact@nomadparts.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!