Livrare oriunde in tara: 22 lei

NRGkick este tot ceea ce ai nevoie pentru a-ti incarca masina electrica!

Dar cel mai bine, convinge-te singur!

FUNCTII SI CARACTERISTICI NRGKICK

Te-ai saturat sa cari dupa tine mai multe tipuri de cabluri pentru a putea sa-ti incarci masina electrica sau plug-in hybrid? NRGkick este capabil sa incarce orice masina electrica sau plug-in hybrid ce au conexiune de tip Type 2 indiferent ca foloseste o priza de uz casnic sau o conexiune trifazata.
Porneste alimentarea cu energie electrica a masinii pur si simplu prin conectarea la o sursa de curent iar conectorul Type 2 conecteaza-l la masina, asta e tot! Incarcarea autovehiculului electric nu a fost niciodata mai usoara, mai rapida si mai sigura

INCARCARE USOARA

Cu NRGkick iti poti incarca masina electrica oriunde exista electricitate. Procesul de incarcare este foarte simplu: conectati NRGkick la o priza si conectati mufa Type 2 la masina electrica! Imediat dupa aceea, incepe incarcarea masinii tale electrice.

Nu aveți nevoie de instalatii suplimentare costisitoare pentru a va incarca vehiculul electric. Cu NRGkick ai nevoie doar de o priza standard – nu conteaza daca ai instalat o priza CEE32, CEE16 sau Schuko. In plus, va puteti incarca si masina electrica cu noua unitate de priza la orice statie publica de incarcare!

Cu ajutorul conectorilor speciali conceputi poti conecta foarte simplu NRGkick la orice priza si chiar la orice statie publica de incarcare! Astfel, aveti in mod automat un cablu disponbibil pentru orice tip de incarcare (monofazic/trifazic/statie publica).

USOR DE TRANSPORTAT

NRGkick a fost dezvoltat ca o unitate de incarcare acasa care poate fi luata cu ușurinta atunci cand este necesar.

Datorita designului compact si la indemana, NRGkick este ideal de transportat in toate calatoriile si gaseste cu usurinta spatiu in orice portbagaj.

Versatilitatea conectorilor speciali conceputi pentru NRGkick faciliteaza incarcarea in orice locatie.

INCARCARE IN SIGURANTA

Siguranta la NRGkick este impartita in trei domenii: siguranta pentru reteaua electrica, siguranta pentru procesul de incarcare si nu in ultimul rand siguranta absoluta pentru operator.

Datorită numeroaselor masuri de protectie, cum ar fi autoverificarea inainte de inceperea fiecarei incarcari, verificarea conductorului de protectie sau chiar protectia Hot Unplug, toate standardele de siguranta specificate nu sunt doar indeplinite, ci chiar depasite cu mult..

NRGkick pune pe primul loc siguranta, astfel incat nimic sa nu stea in calea unui proces de incarcare fara griji.

INOVATIV

Pentru a-ti putea incarca masina electrica peste tot, viteza de incarcare rapida este promisiunea noastra suprema. Dar cu ajutorul functiilor inteligente suplimentare disponibile, NRGkick devine mult mai mult decat o simpla statie de incarcare electrica mobila

Interfetele Bluetooth si WiFi integrate permit controlul prin smartphone, integrarea in reteaua de acasa si conectarea la sistemele fotovoltaice. Setarile pentru curentii de incarcare si limitele de energie, rapoartele automate de incarcare si incarcarea temporizata sunt doar o mica mostra a laturii inteligente a NRGkick.

RAPID

NRGkick ofera puterea maxima de incarcare la orice priza. Acesta utilizeaza toate cele 3 faze ale retelei de alimentare de 400 de volti, permitand capacitati de incarcare de pana la 22 kW.

Acest lucru permite lui NRGkick sa livreze de pana la 10 ori mai multa putere decat majoritatea cablurilor de incarcare de urgenta incluse. Aceasta inseamna ca orice masina electrica poate fi reincarcata in cel mai scurt timp posibil.

DE INCREDERE

NRGkick si-a dovedit performantele de mai multe ori de la lansarea sa pe piata in 2015. Cateva mii de unitati de incarcare au fost livrate deja in peste 35 de tari din întreaga lume. Fidel motto-ului „incarca. rapid. oriunde." NRGkick alimenteaza vehiculele cu energie electrica peste tot in lume din Islanda pana in Noua Zeelanda..

Intre timp, companiile mari care isi echipeaza flotele corporative, precum și producatorii OEM bine-cunoscuti care se bazeaza pe NRGkick in productia de serie au incredere si in acest produs de calitate inalta. Pe langa companiile austriece precum ASFINAG sau guvernul provincial din Austria Inferioara, producatorii internationali de automobile precum Porsche Holding Salzburg, Volvo Trucks si Daimler Trucks se bazeaza si pe NRGkick.

Si exista un motiv pentru aceasta: cea mai inalta calitate este cerinta minima in productia NRGkick. NRGkick este sigur, usor de utilizat, absolut robust și rezistent la apa - IP67. Acest lucru este confirmat de certificate independente de la TÜV Austria și VDE.

COMPACT

NRGkick a fost conceput pentru a include puterea maxima in pachetul minim. Dimensiunile au fost reduse la minimum absolut – astfel incat wallbox-ul a migrat in cablul de incarcare, iar stația de incarcare este intotdeauna la bord! Datorita dimensiunilor sale compacte, NRGkick se potriveate în orice portbagaj, facandu-l insotitorul ideal pe drum!!

Datorita sistemului de conectare deosebit de usor si mic, nu sunt necesare absolut deloc cabluri suplimentare – indiferent daca incarcarea va avea loc la o priza trifazata, o priza Schuko sau o statie de incarcare publica

TOATE FUNCTIILE LUI NRGKICK

 • CONEXIUNE BLUETHOOT SI WIFI

  NRGkick poate comunica cu orice smartphone prin Bluetooth Low Energy (BLE). Aplicatia NRGkick include functii precum controlul de la distanta, monitorizarea fazei, evaluarea costurilor si a energiei si blocarea panoului de control al unitatii. In plus, NRGkick are o interfata WiFi care permite accesul din orice locatie.

 • INCARCARE TRIFAZATA

  Pentru un timp rezonabil de incarcare cu curent alternativ, este esential sa puteti utiliza toate cele trei faze ale retelei trifazate de 400 V. NRGkick indeplineste aceasta capacitate trifazata si, prin urmare, poate accelera timpul de incarcare de 3 ori comparativ cu unitatile de incarcare cu 1 faza.

 • DETECTIA AUTOMATA A ATASARII INTELIGENTE SI DETECTIA CURENTULUI MAXIM DE INCARCARE

  Conectorii speciali conceputi folositi sunt inteligenti si, de exemplu, nu transmit doar valorile temperaturii sau o limita de curent de incarcare specifica țarii catre NRGkick, ci este, desigur, identificat si de statia de incarcare mobila NRGkick. Acest lucru asigura ca numai maximum 16 A pot fi incarcati cu un conector inteligent NRGkick de 16 A. Acest lucru are ca rezultat confort maxim prin cea mai simpla operabilitate.

 • PROTEJAT ANTIFURT

  NRGkick-ul dvs. este protejat impotriva furtului prin blocarea automata a prizei de incarcare Type 2 in timpul și dupa incarcare. In plus, NRGkick ofera protectie completa impotriva ajustarii abuzive a curentului de incarcare de catre trecatori. Chiar daca o persoana neautorizata intrerupe alimentarea cu energie si reporneste NRGkick, curentul de incarcare poate fi reglat doar de catre proprietar.

 • APLICATIE MOBILA NRGKICK GRATUITA

  Cu aplicatia pentru smartphone va puteti conecta la statia de incarcare mobila NRGkick prin Bluetooth si puteti citi toate datele de la unitatea integrata de mssurare a energiei. Sunt afisate energia, puterea, curentul si tensiunea. Costurile de incarcare si intervalul legat de energia incarcata sunt, de asemenea, calculate pentru dvs. Puteti schimba cu usurinta curentul de incarcare in timpul incarcarii de la 6 A pana la 32 A in pasi de 1 A. Iar asta nu e tot, exista mai multe functii pe care aplicatia le are pregatite pentru tine.

 • PROIECTAT SI FABRICAT IN AUSTRIA

  NRGkick complet (hardware si software, aplicația pentru smartphone, cloud-ul sau software-ul din dispozitiv) a fost dezvoltat in Austria si este, de asemenea, produs acolo intr-un centru de competente pentru tehnologia de incarcare construit de la zero de DiniTech! Lucrari de calitate din Austria exportate in intreaga lume – NRGkick este acum distribuit in peste 38 de tari printre care si Romania. Astfel oferirea soferilor de masini electrice cea mai inalta calitate si performanta este prioritatea noastra!

 • SUPRAFATA CAPACITIVA DE CONTACT

  Suprafata capacitiva este utilizata pentru a seta curentul si puterea de incarcare si ofera feedback tactil si acustic atunci cand este selectat. Aceasta inseamna ca sunt instalate mai putine componente mecanice, ceea ce imbunatateste durata de viata, precum și proprietatile de etansare ale unitatii de incarcare.

 • PROTECȚIE CU CURENTUL REZIDUAL INCLUS (AC, DC, + 6 MA)

  Cu un mecanism integrat de protectie la curent rezidual sensibil la toti curentii reziduali DC, precum si pentru curentii reziduali AC (AC, DC + 6 mA), care monitorizeaza permanent posibilii curenti reziduali, NRGkick ofera o siguranta de functionare mai mare decat alte unitati de incarcare.

 • REGLAREA CURENTULUI DE INCARCARE

  Cu NRGkick puteti regla in mod flexibil curentul de incarcare. Sunt disponibile sapte valori diferite din care puteti alege. Dacă va controlati NRGkick-ul prin intermediul smartphone-ului, este posibil chiar si o reglare continua. In acest fel, puteti utiliza orice priza data la capacitatea sa maxima sau chiar puteti limita puterea de incarcare la o valoare dorita.

 • STATIE DE INCARCARE MOBILA CARE POATE FI FOLOSITA ORIUNDE

  NRGkick extinde optiunile de incarcare dincolo de statiile publice de incarcare si deschide fiecare priza de uz casnic si statie de incarcare publica pentru incarcare. Energia electrica este disponibila aproape peste tot, NRGkick o face accesibila pentru tine.

 • CELE MAI COMPACTE DIMENSIUNI

  Dimensiunile lui NRGkick au fost reduse la un minim absolut. Astfel, NRGkick este de departe cea mai compacta statie de incarcare mobila pentru masini electrice de pe piața. Utilizarea tehnologiei moderne cu greutate redusa este de asemenea esentiala pentru usurinaa si comoditatea de utilizare a NRGkick.

 • 22KW PUTEREA MAXIMA DE INCARCARE

  NRGkick se adapteaza pe deplin la peisajul conectorului existent. Iti poti incarca masina electrica chiar si la prize de 32 A, cu o putere de pana la 22 kW. O baterie obișnuita de masina electrica de 22 kWh poate fi astfel incarcata complet intr-o ora.

 • MASURARE CURENTUL INTEGRATA

  NRGkick masoara constant curentul si tensiunea pe toate cele trei faze. Aplicatia pentru smartphone NRGkick, care afiseaza starea de incarcare respectiva si inregistreaza si evalueaza valorile, ofera cea mai mare imagine de ansamblu si transparenta posibile.

 • CONTOR DE ENERGIE INTEGRAT

  NRGkick masoara si inregistreaza cantitatea de energie incarcata in timpul fiecarui ciclu de incarcare. Aplicatia NRGkick va tine informat despre procesele dvs. de incarcare, precum si despre cantitatea totala de energie incarcata pana acum.

 • CERTIFICAT VDE ȘI ÖV, CONFORM CE

  NRGkick este prima statie de incarcare mobila validata si certificata de VDE și ÖVE! VDE (Verband der Elektrotechnik Elektronik Informationstechnik e. V.) este cel mai respectat organism pentru acest lucru. Prin urmare, aceasta exprima conformitatea corecta cu normele si standardele relevante si este dovada calitatii superioare a produsului si a productiei NRGkick. Din acest motiv, NRGkick poarta cu mandrie etichetele VDE și ÖVE pe produsul sau. Desigur, NRGkick si toate accesoriile sunt conforme cu CE.

Statie de incarcare portabila NRGkick, monofazic-trifazic, putere maxima 22 kW, conector Type 2

În stoc
Cod produs: 12501061
Livrare 3-5 zile oriunde in tara: 22 lei

*
*
7500,00 lei

Detalii? Sună acum 0743 677 901


Suna